Loading...

Over het product

De ‘Zeus’ workout is vernoemd naar de U.S. Army Specialist David E. Hickman, bijgenaamd ‘Zeus’. Hij sneuvelde op 23-jarige leeftijd toen een bom naast de weg in Bagdad, Irak vlakbij zijn gepantserde truck opblies. Voor zijn inzet ontving hij meerdere onderscheidingen. Atleten eren hem door de ‘Zeus’ workout te doen.

ZEUS - Whey
Whey Isolaat Vanille 2500g

 89,95

| €1,08 per training

Wanneer neem ik het in?

Productbeschrijving

Met de Zeus Whey Isolate betreed je het domein van de goden. Deze krachtige en ultra hoog gedooseerde proteïne vernoemd naar de legendarische David E Hickman bestaat uit een ultra-zuivere whey isolaat die speciaal ontworpen is voor atleten in de box. ‘Zeus’ levert de hoogste kwalitiet aan eitwitten zonder overtollige vetten of koolhydraten. Met een heerlijke vanille smaak en een gemakkelijk mengbare poeder past het perfect in je post-workout routine. Zeus bevat 83 servings en met 5 workouts per week heb je dus voorraad in huis voor 4 maanden.

Meng 1 schep (30g) in 200 ml vruchtensap of water, bij voorkeur’s ochtends. Volg deze routine gedurende 6-8 weken, gevolgd door een pauze van minstens 4 weken. Voeg eventueel een schepje creatine toe aan je Zeus proteïneshake.

Ingrediënten: wei-eiwitisolaat (melk), emulgator (zonnebloemlecithinen), aroma, zoetstof (sucralose).

Voedingswaarden

Voedingswaarde

Per 100G

Per scoop (30G)

Energie 361 kcal / 1535 kJ 108 kcal / 461 kJ
Vetten 0,5 g 0,1 g
– waarvan verzadigd 0,3 g 0,1 g
Koolhydraten 1,0 g 0,3 g
– waarvan suikers 0,5 g 0,2 g
Eiwitten 88,2 g 26,5 g
Eiwit op droge stof basis 92,3 g 27,7 g
Zout 0,50 g 0,15 g

Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaar op een droge plaats op kamertemperatuur.

We zijn beperkt in de hoeveelheid informatie die we kunnen verstrekken over supplementen vanwege strikte EU-regelgeving. Alleen claims die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database kunnen worden gedeeld. Resultaten van wetenschappelijke studies die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen daarom vaak niet worden gedeeld. Mocht je vragen hebben over dit product, neem dan contact op met de klantenservice.

Gerelateerde producten

ZEUS - Whey
 89,95
BULL – BCAA
 24,95
Murph - Pre-workout
 29,95

Categorie

Categoriefilter
Meer

Doel