Loading...

Over het product

De ‘Nate’ workout is vernoemd naar de Amerikaanse Navy-SEAL Nathan Hardy, bijgenaamd ‘Nate’. Hij is gesneuveld op 28-jarige leeftijd in Irak. Hij was deel van een leidend team dat een agressieve achtervolging op de vijand had ingezet tijdens een belangrijke operatie die de vijand een veilig toevluchtsoord ontnam. Voor zijn inzet kreeg hij meerdere onderscheidingen. Atleten eren hem door de WOD ‘Nate’ te doen.

Nate - Omega 3
Nate - Omega 3 Gold 100 caps

 24,95

| €0,25 per training

Wanneer neem ik het in?

Productbeschrijving

Omega-3 Gold van Box Nutrition bevat per softgel capsule 1000 mg zuivere visolie, waarvan 50% EPA en 25% DHA. Geïnspireerd door de moed en vastberadenheid van Navy-SEAL Nate, biedt Omega-3 Gold een essentieel supplement dat bijdraagt aan de instandhouding van de normale hersenfunctie (DHA). Dit gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Daarnaast dragen EPA en DHA bij aan de normale werking van het hart, met een gunstig effect bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Met de Nate Omega-3 Gold van Box Nutrition heb je een voorraad voor 100 dagen.

Neem 1 capsule per dag bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Neem 1 capsule per dag bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Ingrediënt Hoeveelheid per capsule
Visolie 1000 mg
– Waarvan Omega-3 vetzuren:
– EPA (50%) 500 mg
– DHA (25%) 250 mg

Nate Omega 3 Gold onderscheidt zich van andere spelers op de markt doordat het vrij is van metaaldeeltjes die (eventueel) door de vis zijn opgenomen. Door de visolie capsules in te nemen krijg je de puurste vetzuren binnen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts of specialist. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bewaar dit product op een droge plaats bij kamertemperatuur.

We zijn beperkt in de hoeveelheid informatie die we kunnen verstrekken over supplementen vanwege strikte EU-regelgeving. Alleen claims die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database kunnen worden gedeeld. Resultaten van wetenschappelijke studies die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen daarom vaak niet worden gedeeld. Mocht je vragen hebben over dit product, neem dan contact op met de klantenservice.

Gerelateerde producten

ZEUS - Whey
 89,95
BULL – BCAA
 24,95
Murph - Pre-workout
 29,95

Categorie

Categoriefilter
Meer

Doel